Ако има референдум за Истанбулската конвенция, той трябва да е

...
    Ако има референдум за Истанбулската конвенция, той трябва да е
Коментари Харесай

Борисов втрещи всички от Давос: Ще приемем Истанбулската конвенция с резерви, и арменският поп я е приел!


 

 

 

 

Ако има референдум за Истанбулската спогодба, той би трябвало да е ясно написан - " За " или " Против " да пребиваме дамите и децата в България. Ние ще я приемем тази Конвенция с запаси, с цел да може всички да са спокойни. Това стана ясно от думите на премиера Бойко Борисов от Давос, където той дойде, с цел да вземе присъединяване в Световния стопански конгрес.  Всички останали текстове, за които приказват - " трети пол ", " гей бракове " - всичко останало въобще не попада в тази Конвенция. Не инцидентно и днеска Армения, след Сърбия, Албания, Турция - всички са я приели - дето се вика и арменския поп я е приел...

Въпреки всичко, аз постоянно съм работил в разговор с обществото, с църквата, с мюфтиите и по тази причина помолих сътрудниците да не бързат с приемането й и вкарването й в зала, да създадем още един път разискване, да забележим тези псевдоносители на морал, които толкоз нелепости изприказваха последните дни - надали не, че ГЕРБ сме някакви, които желаеме да въведем нов пол и някакви нови връзки... Надали има по-религиозен човек в ръководството на страната от мене, безапелационен бе Борисов.

Така че малко да си пестят думите. Убеден съм, че ние не можем да не защитим дамите и децата. Те са двулични от Българска социалистическа партия - в Европа приказват едно, в България гласоподават друго. Така че дано да забележим страните, които са я приели в този й тип (Конвенцията - бел. ред.), ние ще я приемем с запаси, тъй че всички да са сигурни и спокойни, разясни Борисов. Конвенцията касае закрилата на слабите, на дамите и децата. Всичко останало съм подготвен да го приемем текст по текст с запас, с цел да са спокойни всички.

Борисов посочи, че ще пита и църквата, и мюфтиите какво толкоз ги смущава, че от ГЕРБ не желаят да има принуждение над дами и деца.  Вотът на съмнение Това беше просто един избор, само че да се подбере времето, когато сме най-вече заети, когато единият ден 10, другият ден 13 министри водят препоръки и през минути ми звънят да се консултираме това, което се прави... И тъкмо тогава да се избере вотът в тези дни, знаейки се какъв брой сме заети, фактически доста работа имахме, те знаеха, че това е просто един метод да ни изложат, разяснява Борисов. И аз тъй като постоянно съм бил за обединена нация, бил съм постоянно политиците да бъде по възпитани, в случай че щете, не можем да участваме в сходно нещо. Още няколко месеца имаме председателство, освен ние, Балканите чакат да свършим доста работа. Не единствено Балканите - и огромните ни други съседи чакат доста неща да създадем, тъй че благодаря на сътрудниците, които се подкрепили вота, сподели още министър председателят.

© Actualno.com
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР